Ophaalronde-grondstoffen

De grondstoffenrotonde draait (weer) door! Doe je mee?

Gooi jij oude pallets, ICT-apparatuur of accu’s nog steeds bij het restafval? Meld je dan nu aan voor de tweede ophaalronde van de grondstoffenrotonde op woensdag 30 november!

Enkele maanden geleden zijn we klein begonnen met de ondernemers op de Lage Dijk en Zuiddijk om gezamenlijk pallets en ICT op te halen. Nu pakken we het groter aan, namelijk de helft van Hoogeind! Door echt te dóén komen we erachter wat nodig is om de waarde uit het afval te halen, zodat een bedrijf zo goed mogelijk afval scheidt en de restcontainer laat krimpen.

Dit mag mee: 

Wij accepteren alles met een printplaat en/ of stekker behalve als het VERWARMT of KOELT, denk hierbij aan koelkasten, magnetrons, strijkijzers etc. Die mogen worden dus niet meegenomen. Oude CRT beeldbuizen (dikke achterzijde)  mogen ook niet mee. 

Het totale overzicht staat op R&L recycling: Overzicht elektronica afval - R&L RecyclingR&L Recycling (r-lrecycling.nl)

 

De spelregels:

  • Afval meegeven? Meld je vóór 23 november 2022 aan via: parkmanager@bedrijventerreinenhelmond.nl. Vermeld hierbij de materialen die je laat ophalen.
  • Zorg dat het afval klaar ligt en help de chauffeur een handje met inladen.
  • Al een contract bij de Palletcentrale? Goed bezig! Jouw pallets worden al optimaal benut. Ze hoeven niet mee met deze ronde.

Ophaalgebied:
Een deel van Hoogeind en De Weijer. Zie afbeelding.
Ten oosten van de Lagedijk en tussen Zuiddijk en Rooseindsetraat. 


Dit is een pilot en daardoor gratis en vrijblijvend. Na afloop evalueren we de resultaten. Jij doet toch ook mee?

 

Bekijk hier waarom de Palletcentrale en R&L Recycling graag meewerken aan deze pilot: https://youtu.be/lI-aOlhTHM0